हिंगादि हरड़ चूर्ण(Hingadi Harad Churna)
हिंगादि हरड़ चूर्ण(Hingadi Harad Churna)
गैस, अम्लपित्त, कब्जियत, आफरा, डकार, सिरदर्द, अपचन, मंदाग्नि, अजीर्ण एवं पेट के अन्य छोटे-मोटे असंख्य रोगोंके अलावा चर्मरोग, लीवर के रोग, खांसी, सफेद दाग, कील-मुहांसे, वायुरोग, संधिवात, हृदयरोग, बवासीर, सर्दी, कफ, किडनी के रोग एवं स्त्रियों के मासिकधर्म संबंधी रोगों मे लाभ होता है ।
(1)Product Name :- Hingadi Harad Churna
(2)Quantity :- 100 g.
(3)Direction For Use :- 1 to 2 g. twice a day after meal ( Dose depends upon age, weight & illness of the individuals). OR as directed by physician.
Note :- Do not take milk 2 hr. before & 2 hr. after medicine.
(4)Benefits :- It increases apetite & regulates peristalsis.
Useful in gas trouble, constipation, headache, indigestion, loss of apetite, etc.
Also useful in skin disease, liver disease, acne, rheumatoid arthritis, heart disease, piles etc.
Categories
1.AP,
गठिया (Arthritis),
गैस(gas),
चूर्ण(Churna),
त्वचा विकार (skin disorders),
बवासीर(Piles),
लिवर(Liver)
Tags
No comments: